Съставки

Profolan дължи своето ефикасно действие на иновативната смес от натурални съставки – формулата Grow3, която отговаря преди всичко за стимулирането на растежа на косата, а също така подсилването на техния естествен оттенък, както и витаминните и минералните съставки, които блокират DHT, допринасят за подобряването на кръвообращението на кожата на главата и подсилването на фоликулите на косата.

Многобройните клинични изследвания потвърждават позитивното действие на хранителната добавка Profolan върху състоянието на косата при мъжете. 9 от 10 клиента потвърдиха високо ниво на удовлетворение от постигнатите резултати от проведеното лечение още след 3-ия месец редовно използване на препарата. Достатъчни са 2 капсули дневно, за да се отървете от досадния проблем на оплешивяването веднъж за винаги! Ефикасността на продукта Profolan се основава на използването на натурални съставки, които най-вече не предизвикват никакви странични ефекти. Това натурално лечение срещу оплешивяване е изцяло безопасно за организма.

01

КОПРИВА

Обикновената коприва (Urtica dioica) и гръцката коприва (Urtica urens) са растения, които са представители на семейство Копривови. И двата вида растения се характеризират с обширни, назъбени и малко напомнящи формата на сърце листа. Цветовете, листата, семената и корена на копривата са използвани за различни видове терапии, тъй като съдържат разнообразни химически съединения. Наред с други неща, благодарение на високото съдържание на хранителни свойства тази съставка гениално влияе върху намаляването на процеса на окапване на коса, което потвърждават проведените изследвания.

02

ХВОЩ

Хвощът (Equisetum arvense) е лечебно растение срещащо се основно в Европа. Съставката има гениален източник на хранителни свойства, които имат широко разпространение. Това потвърждават многобройните изследвания между които направените от специалисти в Медицинския център от Университета в Мериленд . Съдържанието на тази съставка в препарата гарантира подсилване на косата отвътре, доставяйки на фоликулите витамини и много други микроелементи необходими за подобряване на общото състояние на косата.

03

L-ЦИСТЕИН

L-цистеинът е един от двадесетте основни аминокиселини, принадлежащи към ендогенната група. Характерно качество на L-цистеина е уникалността на хранителните съставки намиращи се в нея. Участва също така в процесите на хранене и обновяване на клетките. Поради това нейният дефицит води много често до окапване на косата. Съответното съдържание на L-цистеин в препарата позволява да имате сигурност, че лечението с препарата ще донесе задоволителен ефект.

04

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

В състава на препарата има едновременно витамини като Е и В6, които според Медицинския център от Университета в Мериленд имат огромно влияние на растежа на косата. Освен това учените още през деветдесетте години излагали хипотезата, че елементите като цинк или мед могат да предотвратят окапването на косата. Провежданите начални експерименти доказали, че цинкът и медта спират свиването на фоликулите на косата и ускоряват тяхната регенерация.