0

МНЕНИЯ НА КЛИЕНТИ

Profolan благодарение на изключителната формула промени живота на много хора и им помогна да се избавят от комплексите свързани с оплешивяването. Многобройните мнения на доволни потребители на Profolan потвърждават ефикасността на тази хранителна добавка. Запознайте се с някои от тях!

  • Косата започна да ми окапва още на 20 годишна възраст. Изпробвал съм различни препарати достъпни на пазара – кремове, таблетки. Резултати постоянно нямаше. Честно казано престанах да вярвам, че нещо може да ми помогне, смятах, че това е генетично и нищо не може да се направи. Практически се отказах от борбата с оплешивяването, когато случайно попаднах на таблетките Profolan. Това е истинско чудо! Косата постепенно престана да пада, а след около 2 месеца на мястото на загубените се появиха нови. Препоръчвам!

    Frederick Young - USA

  • След развода напълно се депресирах, нямах желание за нищо. И към това още започна да ми окапва косата. Приятел ми препоръча Profolan и .... така се започна лавина от позитивни промени в моят живот. Косата започна да расте, което възвърна техния естествен цвят без сиви косми! От 4 месеца ходя на фитнес и се съсредоточих върху личното си развитие. Моята увереност в себе си и нова визия също така допринасят за резултатите в работата – вчера ме повишиха на мениджърска позиция!

    John S. Anderson - USA

  • Моят увеличаващ се косопад беше прекрасна тема за шеги измежду познати, самият аз се стараех да подхождам към този проблем с дистанция, но това въобще не беше лесно. На 40 годишна възраст реших най-накрая да направя нещо с това. Започнах да взимам таблетките Profolan и още след първия месец бях изненадан от резултатите. Оплешивяването спря! В продължение на следващите месеци косата започна да расте. Днес отивам на фризьор, а вечерта имам среща с моята нова приятелка. Мога смело да кажа, че Profolan промени моя живот!

    Ross Moon - USA

0