ЧЗВ

f

КОГА МОГА ДА ОЧАКВАМ ПЪРВИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА PROFOLAN?

От гледна точка на факта, че косата расте средно 1,3 сантиметра на месец се препоръчва използването на препарата Profolan минимум в продължение на 3 месеца. Някои мъже забелязват бърз растеж на косата още в първите 6 седмици, когато при други задоволителен резултат се вижда чак след няколко месеца на използване на добавката. Най-добрите резултати според проведените клинични изследвания са наблюдавани след 6 месеца лечение, но трябва да се отбележи, че още по-рано се вижда значително подобрение на гъстотата на косата и намаляването на нейното окапване.

f

ДАЛИ PROFOLAN ДЕЙСТВА ВЪРХУ ВСЕКИ ВИД ОПЛЕШИВЯВАНЕ?

Profolan за разлика от други препарати достъпни на пазара, работи вътрешно и се съсредоточава на излекуване на първоизточника на причината на всеки вид оплешивяване. Добавката ефикасно и изцяло натурално се бори със загубата на коса без значение, дали причината за оплешивяване е възраст, генетична, стрес и т.н.

f

КАКВО Е GROW3 И КАКВИ СВОЙСТВА ИМА?

Иновативният комплекс Grow3 е комбинация от екстракти от коприва, хвощ и l-цистеин. Всички съставки участват активно в спирането на действието на хормона DHT, който отговаря за оплешивяването, а също така интензивно стимулира процеса на растеж на нова коса. Profolan съдържа също така допълнително витамини и минерали, които имат позитивно влияние върху растежа и състоянието на косата, в това число също така запазва техния естествен цвят.

f

КАКВО Е ТОВА DHT?

DHT т.е. дихидротестостерон това е нежелан хормон, чиито повишено ниво се среща при мъже борещи се със загубата на коса. DHT води до загубата на цвета на косата, която става чуплива и значително бързо окапва. Според международните изследвания излиза, че намаляването на нивото на DHT и блокирането на достъпа на хормона до фоликулите на косата е ефикасно решение на проблема със загубата на коса при мъжете. Субстанциите съдържащи се в препарата Profolan активно спират нежеланото действие на хормона DHT и едновременно стимулират растежа на нова коса.

f

КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ТАБЛЕТКИТЕ PROFOLAN?

Дозирането на хранителната добавка Profolan е много лесно. Достатъчно е да приемате 2 капсули дневно по време на хранене с чаша вода (минимум 300 мл).

f

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА ТАБЛЕТКИТЕ PROFOLAN?

Препаратът не трябва да бъде използван от мъже под 18 годишна възраст. В случай на съмнение преди да започнете приложението, трябва да се консултирате с производителя на препарата или директно с лекар, особено ако приемате лекарства или страдате от някаква болест. Profolan е изцяло натурален и безопасен за здравето затова страничните ефекти са много редки.

f

ДАЛИ PROFOLAN ПРЕДИЗВИКВА НЯКАКВИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ?

Ефикасността на продукта Profolan се основава на използването на натурални съставки, които не предизвикват никакви странични ефекти. Лечението е изцяло безопасно за организма. Капсулите са лесни за поглъщане, без пълнители, консерванти, изкуствени подсладители и оцветители. Появата на минимални нежелани реакции може да бъде предизвикана, ако приемате таблетките на гладно, а не по време на хранене или също така едновременно с други лекарства. Затова е добре да се консултирате с лекар преди започването на лечението, особено ако имате диагностицирани каквито и да било болести.

f

КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ?

Продуктът Profolan има 90-дневна гаранция за връщане на парите от производителя. Това означава, че в ситуация когато въпреки редовното приложение на таблетките, клиентът не вижда задоволителен резултат, може без ненужни въпроси и допълнителни условия да изпрати всяка неизползвана опаковка, за което ще Ви бъдат върнати парите.